Home

Heeft u een kleine noodreparatie of herstel die niet langer kan wachten, maar u kunt geen lokaal klusbedrijf direct betalen !.  in sommige gevallen, kunt u ook voor noodzakelijke kosten bijzondere bijstand aanvragen via de gemeente.  Geeft u in dit geval altijd duidelijk aan waar het voor is en onze contact gegevens zodat wij het kunnen bevestigen.

behoort u dus tot de groep mensen met een laag minimum inkomen door een bijstandsuitkering, u bent ouder en beschikt over een onvolledige aow,  door een scheiding zit u in een wsnp traject, u bent chronische ziek en heeft een helpende hand nodig. in deze gevallen kunt u bij ons voor een noodzakelijke kleine reparatie of herstel terecht. u krijgt dan van ons standaard 25% korting op het totaal afgesproken  budget prijs en kunt de rekening in 2 delen betalen binnen een termijn van 2 maanden.

let op!
deze regeling is alleen bedoelt voor een kleine reparatie of herstel.

voorbeeld : stopcontact dat onveilig of defect is, verstopte gootsteen, lekkende kraan, lekkage bij een water of gasleiding, kleine lekkage dak of goot waar u of de buren schade door heeft. gemonteerde plafond lamp die onveilig los hangt, voordeur die niet goed sluit, enzovoort.  Wilt u uitgebreide werkzaamheden gedaan hebben in en rondom uw huis en tuin, dit is mogelijk om hier een speciaal budgetplan voor op te stellen op maat, maar valt niet binnen onze minimaregeling. wij denken sowieso altijd graag met u mee.

wij vragen u om een bewijsstuk te tonen binnen deze bovengenoemde minimaregeling.  Wij worden niet gesubsidieerd hiervoor en leveren zelf een groot deel vrijwillig in om u te voorzien van deze ondersteuning.