Home                                                                                              

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Minimaregeling  voor  individuele en gezinnen  die  moeten rondkomen met een aantoonbaar beperkt budget


Heeft u kleine klussen, noodreparatie of herstel die niet langer kan wachten, maar u kunt niet direct een lokaal klusbedrijf betalen ? In sommige gevallen  kunt u voor noodzakelijke kosten een bijzondere bijstand aanvragen via de gemeente, geeft u in dit geval altijd duidelijk aan waar het voor is.  Moet
 u met een laag minimum inkomen rondkomen ? Dit door bijvoorbeeld : een bijstandsuitkering, u beschikt over een onvolledige aow,  u woont begeleid of  in een zorg wooncomplex en heeft een helpende hand nodig,  u zit door een scheiding in een wsnp traject of u bent chronische ziek. in dit soort situaties kunt u bij ons terecht  voor een kleine klus, noodreparatie of herstel binnen de minimaregeling. U krijgt dan van ons standaard 15% korting op het normale uurtarief. 

let op!
deze regeling is alleen bedoeld voor kleine klussen en een eventuele noodreparatie. Geen grote projecten en renovatie's in en rondom het huis. 

Voorbeeld  : eenvoudige schilder of montage werkzaamheden, klein tuinonderhoud, stopcontact dat onveilig of defect is, verstopte gootsteen, lekkende kraan, lekkage bij een water of gasleiding die snel verholpen kan worden, kleine lekkage dak of goot waar u of de buren schade van hebben, voordeur die niet goed sluit enzovoort.  Moeten er uitgebreide klus en project werkzaamheden verricht  worden in en rondom uw huis en tuin, hiervoor is het mogelijk om meestal een budget plan op maat te maken.  Uiteraard valt  dit niet binnen onze minimaregeling, maar wij denken sowieso altijd graag met u mee voor een passende oplossing.  Handige 'weetjes'  isoleren, schilderen en spuitwerk bij particuliere woningen die ouder zijn dan 2 jaar vallen onder het 6%-tarief,  dit geld niet voor vervangende materialen en alle overige werkzaamheden, deze vallen onder het 21% tarief .

Hieronder een print screen  gedeelte van een factuur met overzicht als voorbeeld :  


Wij vragen om een bewijsstuk te tonen binnen deze bovengenoemde minimaregeling.  Wij worden niet gesubsidieerd en leveren zelf een groot deel vrijwillig in om u te voorzien van deze ondersteuning.